Page 1 of 16 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 159

Thread: Verified User1454 days old

  1. #1
    si_entong's Avatar
    [ds2] C A D E T

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    dihatiMu
    Posts
    1,850
    Gender

    Thanks
    18
    Thanked 119 Times in 26 Posts

    Achievements:
    Three FriendsTagger Second ClassYour first GroupVeteran10000 Experience Points

    Verified User

    Min n mod itu ada beberapa member yg ada tanda verified user, gimana cara dapftarnya ?
    Pengen tu ikutan.

    Maaf ay tanya disini karena udah ngaceng pegen. Hehehe

  2. Members berikut yang memberikan 'Thanks' kepada si_entong untuk Thread ini:

    Chubby Beiby (09-12-2012)

  3. #2
    Co77ers's Avatar
    "I'm Nothing"

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    32,461
    Gender

    Thanks
    3,931
    Thanked 2,877 Times in 860 Posts

    Achievements:
    Three FriendsOverdriveCreated Album picturesRecommendation First ClassTagger First Class
    Awards:
    Posting AwardUser with most referrersArm of Law

    Re: verified user


    Only know you love her when you let her go
    And let her go


  4. #3
    si_entong's Avatar
    [ds2] C A D E T

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    dihatiMu
    Posts
    1,850
    Gender

    Thanks
    18
    Thanked 119 Times in 26 Posts

    Achievements:
    Three FriendsTagger Second ClassYour first GroupVeteran10000 Experience Points

    Re: verified user

    Om maaf tanya lagi.

    Kalau ay gak punya ym dan cam lagi mana tu ?

    Apa udah pernah kopdar atau ketemu sama salah satu momod bisa membantu sebagai rekomendasi ?

  5. #4
    Co77ers's Avatar
    "I'm Nothing"

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    32,461
    Gender

    Thanks
    3,931
    Thanked 2,877 Times in 860 Posts

    Achievements:
    Three FriendsOverdriveCreated Album picturesRecommendation First ClassTagger First Class
    Awards:
    Posting AwardUser with most referrersArm of Law

    Re: verified user

    Quote Originally Posted by si_entong View Post
    Om maaf tanya lagi.

    Kalau ay gak punya ym dan cam lagi mana tu ?

    Apa udah pernah kopdar atau ketemu sama salah satu momod bisa membantu sebagai rekomendasi ?
    Pasti dipertimbangkan Kok Om, Coba aja dulu di isi formulirnya, jangan lupa fotonya yach...

    Only know you love her when you let her go
    And let her go


  6. #5
    jiimyjohnson's Avatar
    [ds2] Diamond Class

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Jhakhartha
    Posts
    380
    Gender

    Thanks
    97
    Thanked 57 Times in 24 Posts

    Achievements:
    Tagger Second ClassThree Friends1000 Experience Points1 year registered

    Re: verified user

    Quote Originally Posted by Co77ers View Post
    Pasti dipertimbangkan Kok Om, Coba aja dulu di isi formulirnya, jangan lupa fotonya yach...
    om Co77ers ... lagi belom terima verified user ya sekarang ini ??????
    [DS2]STOP RACISM
    TAKE A RISK - ENJOY LIFE

  7. #6
    Co77ers's Avatar
    "I'm Nothing"

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    32,461
    Gender

    Thanks
    3,931
    Thanked 2,877 Times in 860 Posts

    Achievements:
    Three FriendsOverdriveCreated Album picturesRecommendation First ClassTagger First Class
    Awards:
    Posting AwardUser with most referrersArm of Law

    Re: verified user

    Quote Originally Posted by jiimyjohnson View Post
    om Co77ers ... lagi belom terima verified user ya sekarang ini ??????
    Maksudnya ?
    Coba aja di Klik Link nya dan di isi Om

    Only know you love her when you let her go
    And let her go


  8. #7
    si_entong's Avatar
    [ds2] C A D E T

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    dihatiMu
    Posts
    1,850
    Gender

    Thanks
    18
    Thanked 119 Times in 26 Posts

    Achievements:
    Three FriendsTagger Second ClassYour first GroupVeteran10000 Experience Points

    Re: verified user

    Quote Originally Posted by Co77ers View Post
    Pasti dipertimbangkan Kok Om, Coba aja dulu di isi formulirnya, jangan lupa fotonya yach...
    Fotonya bugil apa kagak ?

  9. #8
    Co77ers's Avatar
    "I'm Nothing"

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    32,461
    Gender

    Thanks
    3,931
    Thanked 2,877 Times in 860 Posts

    Achievements:
    Three FriendsOverdriveCreated Album picturesRecommendation First ClassTagger First Class
    Awards:
    Posting AwardUser with most referrersArm of Law

    Re: verified user

    Quote Originally Posted by si_entong View Post
    Fotonya bugil apa kagak ?
    Kalo eke sich pengennya Nungging...

    Tapi sekedar syarat Form bebas, yang penting Seluruh badan

    Only know you love her when you let her go
    And let her go


  10. #9
    ratih's Avatar
    [DS2] Mamih

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Lagi WOT
    Age
    36
    Posts
    5,094
    Gender

    Follow Me
    @RatuQn5
    Thanks
    251
    Thanked 2,212 Times in 989 Posts

    Achievements:
    Three FriendsCreated Album picturesTagger First ClassRecommendation First ClassOverdrive

    Re: verified user

    Quote Originally Posted by si_entong View Post
    Fotonya bugil apa kagak ?
    itu mah untuk verified "teko"
    ________________________________________
    Ready For Sail .........

  11. #10
    cipoy's Avatar
    [ ds2 ] Tukang Jalan

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Di atas Trotoar
    Age
    34
    Posts
    2,190
    Gender

    Thanks
    318
    Thanked 462 Times in 106 Posts

    Achievements:
    Three FriendsTagger First ClassCreated Album pictures10000 Experience PointsVeteran
    Awards:
    Master Tagger

    Re: verified user

    Quote Originally Posted by Co77ers View Post
    Kalo eke sich pengennya Nungging...

    Tapi sekedar syarat Form bebas, yang penting Seluruh badan
    Quote Originally Posted by ratih View Post
    itu mah untuk verified "teko"
    Ane td dah mau isi formulirnya, forum pun dah mo pilih, one on one and forum orgy, kendala ane adalah penampakan bersama Pasangan, secara ane belum punya, jadi belum bisa ikut ya Om, sis, Klo foto ane sendiri aja gak bisa ya. tengkiu penjelasannya Om,sis.


Page 1 of 16 12311 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •