Results 1 to 7 of 7

Thread: Wew finally this site back..1468 days old

  1. #1
    massagelovers's Avatar
    [ds2] Gold Class

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Jakarta
    Posts
    39
    Gender

    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Achievements:
    Tagger Second ClassThree Friends1 year registered1000 Experience Points

    Red face Wew finally this site back..

    Salam Kenal Para suhu semua...
    Ane girang buannnnggggeeet nih situs nongol lagiiiii
    Ane bisa Searching" info yg sangat bermanfaat nih disini thank for all this sites teams.....
    dan bro" yg lainnn...
    >
    DuniaSex Episode-2
    Yacht | "Let's Cruise To Fantasy Community"

    Keep Enjoying the Cruise

  2. #2
    duniasws's Avatar
    [ds2] Silver Class

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    3
    Gender

    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points
    iya nih senang sekali ds muncul lagi, sempet bingung mau "menyalurkan" kemana
    DuniaSex Episode-2
    Yacht | "Let's Cruise To Fantasy Community"

    Keep Enjoying the Cruise

  3. #3
    -REPI-'s Avatar
    [ds2] Titanium Class

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    207
    Gender

    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 6 Posts

    Achievements:
    Three Friends1000 Experience PointsVeteran
    Quote Originally Posted by duniasws View Post
    iya nih senang sekali ds muncul lagi, sempet bingung mau "menyalurkan" kemana
    kagak usah bingung om mo disalurin dimana..

    id nya kayak forum yang di blknya dot ws yahh
    DuniaSex Episode-2
    Yacht | "Let's Cruise To Fantasy Community"

    Keep Enjoying the Cruise

  4. #4
    massagelovers's Avatar
    [ds2] Gold Class

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Jakarta
    Posts
    39
    Gender

    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Achievements:
    Tagger Second ClassThree Friends1 year registered1000 Experience Points
    Quote Originally Posted by duniasws View Post
    iya nih senang sekali ds muncul lagi, sempet bingung mau "menyalurkan" kemana
    engga Usah bingung Om sekarang udah ada situs INI untuk Ajang memberi, Melihat, Menerima dan mengeluarkan...
    hhhhahahaha
    DuniaSex Episode-2
    Yacht | "Let's Cruise To Fantasy Community"

    Keep Enjoying the Cruise

  5. #5
    massagelovers's Avatar
    [ds2] Gold Class

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Jakarta
    Posts
    39
    Gender

    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Achievements:
    Tagger Second ClassThree Friends1 year registered1000 Experience Points
    Quote Originally Posted by -REPI- View Post
    kagak usah bingung om mo disalurin dimana..

    id nya kayak forum yang di blknya dot ws yahh
    ID siapa om yang kaya dot Ws...
    klo ane emang punya ID disana juga Bro, Sebelum Tau ada Situs Heboh ini
    DuniaSex Episode-2
    Yacht | "Let's Cruise To Fantasy Community"

    Keep Enjoying the Cruise

  6. #6
    Dogminer2's Avatar
    [ds2] C A D E T

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Masih Di Bumi
    Posts
    3,065
    Gender

    Thanks
    537
    Thanked 975 Times in 103 Posts

    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupTagger First ClassCreated Album picturesRecommendation Second Class
    Welcome Bro ... Salam Kenal yah ... gimana mau di pijit atau memijit duluan nih ... kalau mau memijit ... ane daptar duluan yah ...

    Have Fun Yah
    "Blessed are those That can Give without Remembering and Receive without Forgetting"
    "Mereka yang dapat Memberi tanpa Mengingat, dan Menerima tanpa Melupakan akan Diberkati"

  7. #7
    massagelovers's Avatar
    [ds2] Gold Class

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Jakarta
    Posts
    39
    Gender

    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Achievements:
    Tagger Second ClassThree Friends1 year registered1000 Experience Points
    Quote Originally Posted by Dogminer2 View Post
    Welcome Bro ... Salam Kenal yah ... gimana mau di pijit atau memijit duluan nih ... kalau mau memijit ... ane daptar duluan yah ...

    Have Fun Yah
    boleh bro PM aja...
    ngobrol'in itu mah mampir kesini aja bro http://duniasex2.com/showthread.php/...ighlight=pijat
    DuniaSex Episode-2
    Yacht | "Let's Cruise To Fantasy Community"

    Keep Enjoying the Cruise

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •