Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Allzip Full1488 days old

  1. #1
    clandy's Avatar
    [ds2] CADET GEGANA

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    SURABAYA
    Posts
    742
    Gender

    Thanks
    159
    Thanked 52 Times in 12 Posts

    Achievements:
    Three FriendsVeteran5000 Experience PointsRecommendation Second Class

    Allzip Full



    ini merupakan allzip full version enjoy it



    Last edited by clandy; 18-12-2012 at 05:01 PM. Reason: update links
    Angels and Demons actually have equation, they have "honesty"

  2. The Following 2 Users Say Thank You to clandy For This Useful Post:

    Axl (07-11-2012),Co77ers (07-11-2012)

  3. #2
    Co77ers's Avatar
    "I'm Nothing"

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    32,465
    Gender

    Thanks
    3,931
    Thanked 2,877 Times in 860 Posts

    Achievements:
    Three FriendsOverdriveCreated Album picturesRecommendation First ClassTagger First Class
    Awards:
    Posting AwardUser with most referrersArm of Law
    Ganti Uploadernya Om, Mediafire Kena Block melulu

    Only know you love her when you let her go
    And let her go


  4. #3
    clandy's Avatar
    [ds2] CADET GEGANA

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    SURABAYA
    Posts
    742
    Gender

    Thanks
    159
    Thanked 52 Times in 12 Posts

    Achievements:
    Three FriendsVeteran5000 Experience PointsRecommendation Second Class
    Quote Originally Posted by Co77ers View Post
    Ganti Uploadernya Om, Mediafire Kena Block melulu
    udah ane update tuh om...
    Angels and Demons actually have equation, they have "honesty"

  5. #4
    Co77ers's Avatar
    "I'm Nothing"

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    32,465
    Gender

    Thanks
    3,931
    Thanked 2,877 Times in 860 Posts

    Achievements:
    Three FriendsOverdriveCreated Album picturesRecommendation First ClassTagger First Class
    Awards:
    Posting AwardUser with most referrersArm of Law
    Tolong dihapus Link Alternatifnya ya Om, (Termasuk SPAM)
    Coba dibaca lagi UU DS2

    Only know you love her when you let her go
    And let her go


  6. #5
    clandy's Avatar
    [ds2] CADET GEGANA

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    SURABAYA
    Posts
    742
    Gender

    Thanks
    159
    Thanked 52 Times in 12 Posts

    Achievements:
    Three FriendsVeteran5000 Experience PointsRecommendation Second Class
    Quote Originally Posted by Co77ers View Post
    Tolong dihapus Link Alternatifnya ya Om, (Termasuk SPAM)
    Coba dibaca lagi UU DS2
    masa itu juga termasuk SPAM?
    ane kan ga merugikan orang lain n juga ga dapet untung dari situ...
    klo emang ga bisa ya dihapus aja semua thread ane...
    cus ane ga mau repot bagi2 lagi klo ane harus repot2 pindah2 uploader sedangkan dari forum ini ga menyediakan atau merekomendasikan uploader yang ga lelet bagus n donlotnya bisa pipelineing...
    make me disapointed with this place ga seperti old time ago...
    mulai skr ane aja lah...
    Angels and Demons actually have equation, they have "honesty"

  7. #6
    narutoryan's Avatar
    [ds2] C A D E T

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    BALI
    Posts
    454
    Gender

    Thanks
    46
    Thanked 69 Times in 27 Posts

    Achievements:
    Three FriendsTagger Second Class1000 Experience PointsRecommendation Second Class1 year registered
    Quote Originally Posted by clandy View Post
    masa itu juga termasuk SPAM?
    ane kan ga merugikan orang lain n juga ga dapet untung dari situ...
    klo emang ga bisa ya dihapus aja semua thread ane...
    cus ane ga mau repot bagi2 lagi klo ane harus repot2 pindah2 uploader sedangkan dari forum ini ga menyediakan atau merekomendasikan uploader yang ga lelet bagus n donlotnya bisa pipelineing...
    make me disapointed with this place ga seperti old time ago...
    mulai skr ane aja lah...
    sorry om, itu linknya mengarah ke forum tetangga, di uuds klo gasalah disebutkan ga boleh ngelink ke forum lain,
    DuniaSex Episode-2
    Yacht | "Let's Cruise To Fantasy Community"

    Keep Enjoying the Cruise

  8. #7
    Co77ers's Avatar
    "I'm Nothing"

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    32,465
    Gender

    Thanks
    3,931
    Thanked 2,877 Times in 860 Posts

    Achievements:
    Three FriendsOverdriveCreated Album picturesRecommendation First ClassTagger First Class
    Awards:
    Posting AwardUser with most referrersArm of Law
    Makasih Atas Link barunya Om
    Ini eke gi Download

    Only know you love her when you let her go
    And let her go


  9. #8
    clandy's Avatar
    [ds2] CADET GEGANA

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    SURABAYA
    Posts
    742
    Gender

    Thanks
    159
    Thanked 52 Times in 12 Posts

    Achievements:
    Three FriendsVeteran5000 Experience PointsRecommendation Second Class
    Quote Originally Posted by narutoryan View Post
    sorry om, itu linknya mengarah ke forum tetangga, di uuds klo gasalah disebutkan ga boleh ngelink ke forum lain,
    makasih om udah mau susah payah upload in file ane....
    bukannya apa sih cuman ada info ga uploader yang ga lelet trus downloadnya bisa pake idm n bisa diresume trus free?
    secara klo ke ind*wb*ter emang ada forumnya tp dia juga uploader....
    Angels and Demons actually have equation, they have "honesty"

  10. #9
    Co77ers's Avatar
    "I'm Nothing"

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    32,465
    Gender

    Thanks
    3,931
    Thanked 2,877 Times in 860 Posts

    Achievements:
    Three FriendsOverdriveCreated Album picturesRecommendation First ClassTagger First Class
    Awards:
    Posting AwardUser with most referrersArm of Law
    Quote Originally Posted by clandy View Post
    makasih om udah mau susah payah upload in file ane....
    bukannya apa sih cuman ada info ga uploader yang ga lelet trus downloadnya bisa pake idm n bisa diresume trus free?
    secara klo ke ind*wb*ter emang ada forumnya tp dia juga uploader....
    Makasih Om Sebelumnya
    Ini juga lagi digodok bersama mengenai Uploader File2 besar. Mohon sabar ya Om .

    Only know you love her when you let her go
    And let her go


  11. #10
    sugiankel's Avatar
    [ds2] Platinum Class

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    banjarmasin
    Age
    32
    Posts
    97
    Gender

    Follow Me
    @@sugiankel
    Thanks
    17
    Thanked 40 Times in 11 Posts

    Achievements:
    Three Friends1000 Experience PointsVeteran
    mantaf om.. di tunggu hosting lokalan xa...
    biar ga numpang ama hostingan Forum tetangga...
    DuniaSex Episode-2
    Yacht | "Let's Cruise To Fantasy Community"

    Keep Enjoying the Cruise

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •